Авіаперевізник з ОАЕ Etihad Airways створив на борту літака А380 справжні апартаменти для пасажирів.

Фотографії шикарних кабін в першому класі опублікувала у своєму живому журналі фотограф Марина Лисцева.

"В Етіхада в А380 чотири типи вибору місця - економ, бізнес, перший клас і резиденція", - написала вона.

Резиденція розрахована на двох пасажирів. Це дві кімнати, в яких знаходиться їдальня і спальня з повноцінним ліжком. Їдальня також відіграє роль кінозалу, зазначила блогерша.

Вартість квитка за маршрутом Абу-Дабі - Лондон в резиденції становить 77 тис. дирхам або порядку 483,554 тис. гривень.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

У першому класі для зручності пасажирів встановили широкі крісла та дивани в кабінках площею близько п'яти "квадратів". Також в них є телевізори. Ціна квитка по тому ж маршруту тут обійдеться пасажирам в 36 тис. дирхам або 226,077 тис. гривень.

Читайте також: В аеропорту шукають власників трьох покинутих Boeing 747

"У бізнес-класі кожен сидить у своїй комірці з перегородкою, яка піднімається одним натиском кнопки з пульта. Крісла розкладаються в ліжко", - зазначила Марина.

Переліт в "бізнесі" в середньому коштуватиме пасажирам 18,5 тис. дирхам або 116,178 тис. грн.

У свою чергу на першому поверсі авіалайнера розмістився економ-клас - стандартні сидіння по три або чотири в ряду. В спинки крісла вмонтовані монітори з розетками і usb-входами. Ціна польоту тут коштуватиме від 14,160 тис. грн.