Керівництво головного аеропорту Малайзії шукає власників трьох літаків Boeing 747, залишених в аеропорту.

Про це повідомив представник аеропорту.

"Якщо власники не заберуть літаки протягом 14 днів, ми залишаємо за собою право продати їх чи розпорядитися ними по-іншому", - говориться в оголошенні, опублікованому в газеті.

Зокрема власники літаків мають заплатити за посадку транспорту і паркування.

Зазначається, що керівництво аеропорту намагалося зв'язатися з останніми відомими власниками літаків.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

"Я не знаю, чому вони не відповідають. Може бути багато причин. Іноді таке трапляється тому, що у них немає грошей на продовження операцій", - розповідає генеральний менеджер аеропортів Малайзії Зайнол Мохамад Ісу.

"Протягом останніх десяти років в аеропорту були покинуті й інші літаки, але переважно менші. А один, який покинули ще у 1990-х роках, зрештою був проданий і його перетворили на ресторані в передмісті Куала-Лумпура", - додав він.

Читайте також: Українська армія отримала новий бойовий літак (фото)

Місцеві чиновники заявили, якщо власники не оплатять рахунок до 21 грудня, літаки продадуть з аукціону або на металобрухт.

Варто зазначити, що вартість одного американського пасажирського лайнера Boeing 747 становить 317, 5 мільйонів доларів.