В Олега Присяжнюка, працівника нової поліції, в родині сталася трагедія. 2-річного сина Юрія вдарило струмом. Хлопчик перебуває у комі. Щодня батьки витрачають шалені гроші, а коштів, які збирають на роботі серед колег, катастрофічно не вистачає.

"Це сталося тиждень тому у Василькові, де ми мешкаємо. В мене двоє дітей. Поки я відволікся на старшого, якому 5 років, молодший забіг у гараж. За мить я почув крик. Побачив, що дитину вдарило струмом. Перед тим він вставив цвях в розетку. Під напругою син був 10 секунд. Дитина не дихала і почала синіти. Поки з дружиною везли до лікарні, робили масаж серця та штучне дихання. До тями він так і не прийшов. Зараз Юра у комі", - каже Олег.

Читайте також: В Києві поліцейські загасили пожежу до приїзду рятувальників

Дитина перебуває реанімації обласної лікарні у Боярці. Щодня на ліки потрібні великі гроші, а їх не вистачає. Один день обходиться щонайменше в 500 грн.

Колеги також збирають кошт на допомогу, але і цього не вистачає.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Батьки звертаються до всіх небайдужих, аби допомогли врятувати малюка. Телефон батька Олега 097-311-93-90. Телефон чергової частини поліції Києва, де працює батько хлопчика, - 254-94-68. Також, гроші можна привезти матері прямо в лікарню.