Міліція шукає всіх, хто допоможе встановити, що сталося з батьками дитини. А жителі села Тарасівка збирають малюку передачу — її сьогодні віднесуть в лікарню.

"19 серпня жителька села Петропавлівська Борщагівка біля озера в кущах знайшла новонароджене дитя. Немовля було загорнуте у рожеву стару сорочку, сильно кричало. Жінка відразу викликала "швидку" та міліцію", - кажуть в міліції.

Зараз малюк у лікарні. Медики кажуть, що він народився без патології. Життю дитини нічого не загрожує.

Читайте також: У Непалі з-під завалів врятували 4-місячну дитину

На місцевих форумах пишуть, що батьки покинутого хлопчика — цигани, які приїхали з Закарпаття. Але в міліції цього офіційно не підтверджують.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

А жителі села Тарасівка Києво-Святошинського району збирають хлопчику передачу, сьогодні о 19-ій відвезуть її в лікарню. В групі Тарасівка 08161 виклали список необхідних дитині речей.

"На перші дні малюку потрібні підгузники (3-6 кг) 2 пачки, пустишка силіконова з прикусом, бодіки, пелюшки та присипка", - пишуть.

В міліції просять всіх, хто може допомогти встановити інформацію про дитину, дзвонити на 102 (цілодобово) або за номерами (045) 40-202, (044) 406-07-83.