25 серпня приблизно о четвертій ранку в Яворівському районі Львівщини поблизу українсько-польського кордону прикордонники виявили позашляховик з причепом, в якому знаходився параплан.

Як повідомляє прес-служба СБУ, він залетів з боку Польщі.

В СБУ розпочали кримінальне провадження за порушення правил міжнародних польотів параплану, що незаконно перетнув державний кордон України.

"Документи на апарат та дозволи на здійснення міжнародних польотів – відсутні", йдеться у повідомленні.

Силовики відзначили, що польська прикордонна варта підтвердила факт польоту у цей час у напрямку України малого літального апарата, що було зафіксовано тепловізійним комплексом.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Силовики проводять слідчі дії. Однією з версій слідства є переміщення контрафактних цигарок.

Читайте також: В АП спростували інформацію про винищувачі РФ над Луганськом

Нагадаємо, що сьогодні з'явилась інформація, що над Луганськом зафіксували російські винищувачі. Але потім на брифінгу речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник спростував цю інформацію.