Міліція сьогодні дізналася, як звати дівчину, тіло якої із простреленою головою знайшли 9 серпня в лісі Святошинського району Києва.

"Тільки сьогодні вночі ми дізналися хто вона та звідки. Вбивця не затриманий, більше нічого додати не можу", - сказав начальник столичної міліції Олександр Терещук.

Читайте також: Дівчину із простреленою головою у Білічанському лісі знайшов тракторист

Два тижні тому у лісосмузі поблизу санаторію "Світанок" (заїзд з Житомирського шосе в напрямку Рибгоспу) біля дороги знайшли тіло молодої жінки. Весь цей час силовики не могли встановити її особу. Ніхто з родичів про її зникнення не заявляв. Міліція просила всіх, хто може допомогти слідству, телефонувати до них. Шукали тих, хто міг бачити - як вона прогулювалася по лісу або сідала в автомобіль. Описували її вигляд та речі.

"Їй близько 25-30 років, зріст 165 см, середньої тілобудови, волосся довге русяве, очі сірі. Була одягнена у червону футболку (туніка), чорні лосини (шорти), замшеві світло-коричневі босоніжки", - давали орієнтування.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще