Збройні Сили України завдали удару у відповідь по позиціях гібридної російської армії під Горлівкою.

Про це повідомляє "ЛігаБізнесІнформ".

Українські бійці з 43-го окремого мотопіхотного батальйону розповіли про обстріли бойовиками їх позицій 15 серпня з автоматичної станкового гранатомета.

У відповідь військові застосували стрілецьку зброю, гранатомети і 82-мм міномети, відведення яких не передбачені Мінськими угодами. Після удару у відповідь, бойовики запросили підтримку своєї артилерії і "Градів", щоб "спалити на ... Новгородське". Там базувалися українські підрозділи.

Читайте також: Російське видання випадково опублікувало кількість загиблих на війні в Україні

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На записі чітко чути, що загони терористів несуть втрати в результаті удару у відповідь. Також бійці АТО повідомили, що обіцяна "через 10 хвилин" допомогу бойовикам так і не надійшла.

Нагадаємо, увечері 25 серпня бійці АТО вступили в бій з диверсійно-розвідувальною групою бойовиків. Зіткнення сталося поблизу Новотроїцького Донецької області.