Бойовики продовжують активно проводити "комплекс заходів", спрямованих на "відбиття" міфічного "наступу українських військ".

Про це повідомив керівник "Інформаційного опору", нардеп від "Народного фронту" Дмитро Тимчук.

Групою ІО зафіксовано появу "в першій лінії" 2-х нових БТГ терористів, створених на основі мотострілкових батальйонів, посилених танками і артилерією.

Читайте також: "Бойовики продовжують методично знищувати цілі райони" - ОБСЄ

За інформацією Тимчука, також на різній стадії підготовки та зосередження знаходиться ще чотири БТГ (одна з них створюється на основі танкового батальйону).

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Також в район Дебальцеве перекинута на посилення мотострілецька рота бойовиків (всього близько 90 чол), при 4-х танках і 11-і ББМ. Крім того, у складі роти - два мiномети 2Б9" Волошка ", значна кількість протитанкових засобів (РПГ, кілька одиниць ПТРК). Відзначається вкрай низький рівень дисципліни в підрозділі, різноманітна форма одягу. По Бахмутській трасі у напрямку н.п. Жолобок противник перекинув 4-х гарматну батарею протитанкових гармат МТ-12 "Рапіра" у супроводі 1 БРДМ-2 і 2 БМП-2 ", - пише Тимчук.