У Житомирському міському парку культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна відбувся чемпіонат з рибної ловлі серед дітей "Рибачок 2015". Пише Житомир.today.

У змаганні взяли участь 34 дитини. Вони змагалися у двох вікових категоріях: молодша - від 6 до 10 років, та старша - від 11 до 16 років. У продовж двох годин діти ловили рибу, а потім судді зважували улов і визначали переможців.

Читайте также: В окупованому Донецьку до дня міста відкрили аквапарк

"Чемпіонат ми проводимо вже втретє. У змаганнях могли виступити всі бажаючі, участь безкоштовна. Сьогодні ми не лише навчаємо дітей рибалити, ми ще й привчаємо їх любити природу, прибирати берег. Всю впійману рибу, після зважування, діти відпускають", - розповів керівник рибальського клубу Тарас Дятел.

Переможці від спонсорів змагань отримали вудки та прикормки.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Серед учасників була одна дівчина, яка хоч і не посіла призового місця, але склала хлопцям гідну конкуренцію.

"Я захопилася риболовлею не так давно. Мій батько займається рибною ловлею. Кілька місяців назад я вирішила теж спробувати, і мені сподобалось. Сьогодні я вчетверте рибалю і це - мої перші змагання", - розповіла Олена Серебряна.