Житель Сум, який з головою скупався в громадському туалеті, звернувся до суду за компенсацією. Пояснив, що в місті Буринь Сумської області пішов до центрального універмагу. А там відвідав громадський туалет.

"В цей час підлога провалилася разом з усім обладнанням та обірвалася донизу. Я впав у прірву із фекаліями, занурився з головою та отримав тілесні ушкодження. Був повністю зіпсований одяг, взуття та мобільний телефон. Після цього тривалий час я лікувався. І дотепер відчуваю моральні страждання. Прошу стягнути з відповідача на свою користь матеріальну шкоду в сумі 3 351,83 грн. та моральну - 200 тис. грн", - розповів суду про свої лиха чоловік.

Читайте також: Жителів Києва по ночах атакує сморід

Він уточнив, що змушений був купувати новий одяг, взуття, мобільний. А моральні та фізичні страждання відчуває і досі.

Потерпілий приніс фото туалету з поламаною підлогою. Надав довідки про амбулаторне лікування та лікарняний. Міліція та свідки підтвердили, що чоловік впав у вигрібну яму. Але суд відмовив у компенсації.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

"Вимоги позивача не обґрунтовані. Факт майнової та моральної шкоди підтвердився, але доказів вини відповідачів немає", - пояснила суддя Олена Грищенко та порадила написати апеляцію.