У районі села Болотене Станично-Луганського району, в результаті бойового зіткнення з бойовиками загинули двоє військовослужбовців 128-ї бригади ЗСУ, ще двоє отримали поранення.

Про це повідомляє прес-служба Луганської військово-цивільної адміністрації.

Також повідомляється, що сьогодні вранці в Станично-Луганську лікарню було доставлено тіло військовослужбовця, обставини загибелі якого з'ясовуються.

"Ймовірно, терористична ДРГ проникла на територію Станично-Луганського району за своїми загиблими бійцями, інформація про яких вчора отримала резонанс в українських ЗМІ. Але терористи не знали, що підопічних покійного "Бетмена" вже забрали. Наразі правоохоронці встановлюють особи загиблих диверсантів", - зазначив голова Луганської ВГА Георгій Тука.

Читайте також: Бійці двічі відбили групу диверсантів під Сизим - штаб АТО

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, тіла п'ятьох бойовиків диверсійно-розвідувальної групи "ЛНР", які підірвалися на мінах, виявили у лісовому масиві поблизу річки Сіверський Донець на Луганщині. Тіла пролежали там близько двох тижнів.

Диверсанти входили до угруповання убитого терориста "Бетмена".