Між майже тридцятьма жителями сіл Дроздинь і Березове в Рівненській області сталася бійка у форматі "стінка на стінку".

Як повідомляється на сайті МВС, для цих сіл це - не рідкість.

"Хто, чим і кому не догодив, з'ясувати складно, але неприязні стосунки збереглися. Попереднього разу "зустріч" між ними сталася півроку тому і закінчилася відкритими кримінальними виробництвами, які незабаром будуть направлені на розгляд суду", - зазначили в міліції.

Повідомляється, що черговий конфлікт стався 13 вересня. Він почався вранці в смт. Рокитне в піцерії, де відпочивали представники обох ворогуючих сіл. З'ясувати стосунки вони вирішили в умовленому місці. Жителі села Березове поїхали додому, зібрали 15 осіб і чекали на дорозі між селами своїх опонентів, які незабаром прибули майже в такій же кількості. Після обіду жителі обох сіл зійшлись в поєдинку, який для трьох учасників закінчився у лікарні.

Читайте також: Міліціонер побив активіста на харківському вокзалі (відео)

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того, учасники бійки пошкодили автомобіль "Ford Transit", який був залишений біля епіцентру події.

Нагадаємо, жителі села Березове ворогують не тільки з Дроздинню. У квітні на великодні вихідні вони побилися з жителями сусіднього Старого Села. Після бійки жителі Березового перекрили дорогу в бік Старого Села і встановили блокпости.