У Львові судитимуть громадянина Вірменії, який тримав у заручниках мігрантів-нелегалів.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області.

Прокуратура Сихівського району Львова скерувала до суду обвинувальний акт відносно 36-річного громадянина Вірменії, який захопив і незаконно позбавив волі двох нелегальних мігрантів з В'єтнаму.

Встановлено, що іноземець утримував чоловіка і жінку в орендованому приміщенні на вулиці Хоткевича ще з другого липня 2015 року.

Зловмисник вимагав у родичів заплатити за їх звільнення сім тисяч доларів.

Популярні новини зараз
Власників банківських карток "візьмуть на олівець" – будуть відстежувати усі транзакції Гороскоп на липень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Козорогів, поїздка Овнів та розваги Близнят Головне за 2 липня: розлучення Каменських, підвищення цін на гарячу воду, доплати пенсіонерів та мобілізація авто Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку
Показати ще

Читайте також: Військовий переворот у Буркіна-Фасо: гвардія взяла в заручники президента і міністрів

"Отримавши частину суми - дві тисячі доларів США, він відпустив одного із заручників і продовжувала незаконно утримувати ще одну особу. Проте 20 липня він був викритий і затриманий правоохоронними органами", - повідомили в прес-службі.

Зазначені дії кваліфікували за статтею "захоплення заручників", яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.