Депутати та чиновники Харкова приєдналися до Європейського тижня мобільності та приїхали до Міської ради на велосипедах. Ця акції проходить у місті з 16 по 22 вересня.

У велосипедній акції прийняли участь такі чиновники, як Євген Водовозов - заступник міського голови з питань інфраструктури, Максим Мусєєв - голова Адміністрації Ленінського району та депутати міської ради Габріел Михайлов і Андрій Бондаренко, пише сайт city.kharkov.ua.

Чиновники поділилися своїми враженнями від велосипедної прогулянки та прокоментували поведінку автоводіїв на дорогах Харкова по відношенню до велосипедистів.

"Ми сьогодні проїхалися з моїм другом від парку Горького до міської ради, щоб підтримати акцію. Звичайно, отримали шикарні емоції, задоволення. Але дійсно, культура автоводіння залишає бажати кращого", - розповів Габріел Михайлов.

Читайте також: Найпатріотичніші графіті Києва (фото)

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Депутати Харківщини зазначили, що було б добре проводити такі заходи якомога частіше.