Співробітники міліції вилучили зброю та боєприпаси у мешканців Попаснянського, Кремінського та Міловського районів. Про це повідомляє УМВС Луганської області.

Співробітники Попаснянського райвідділу міліції в приміщенні магазину під час особистого огляду виявили у 49-річного чоловіка гранату РГД-5. Також під час огляду одного з будинків оперативники вилучили у 41-річного місцевого жителя дві гранати Ф-1.

У Кремінському районі міліціонери під час проведення санкціонованого обшуку в одному з будинків села Стара Краснянка виявили у чоловіка мінометну міну калібром 120 мм, сигнальну міну та набої калібру 7,62 мм.

Читайте також: У 29-річного волинянина знайшли величезний арсенал зброї (фото)

Співробітники Міловського райвідділу міліції під час проведення обшуку у будинку с.Микільськ виявили у 32-річного чоловіка гладкоствольну рушницю без будь-яких документів на неї.

Популярні новини зараз
Кого зі студентів можуть мобілізувати в липні: перелік та пояснення Українці можуть не платити за мобільний зв’язок цілий рік — які умови Гороскоп на липень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Козорогів, поїздка Овнів та розваги Близнят Більшу частину дня будемо з електроенергією: експерти побачили "світло наприкінці тунелю"
Показати ще

"Звідки у місцевих мешканців боєприпаси та зброя, і з якою метою вони їх зберігали з'ясує слідство. Вилучене спрямовано на дослідження", - повідомили у МВС.

За всіма фактами правоохоронці відкрили кримінальні провадження.