У Луганській області на розтяжках один боєць загинув та ще шестеро отримали поранення.

Про це повідомили в прес-службі Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Як повідомляється, 23 вересня в 15:00 при перевірці польових доріг у лісосмузі в районі села Кримське Новоайдарського району від підриву протитанкової міни загинув боєць 1994 року народження і ще двоє отримали травми.

Також вчора, 24 вересня, близько 14:15 під час інженерного облаштування позицій у наглядового поста поблизу с.Ореховое Попаснянського району в результаті підриву протипіхотної міни постраждали чотири бійці 22-го мотопіхотного батальйону.

Читайте також: У Донецьку мирний житель підірвався на розтяжці

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Вчора при зустрічі з послом Литви я відзначив, що Луганській області потрібні групи саперів. У зв'язку з великою замінуваністю прифронтових територій практично щодня страждають і гинуть люди, а ми не можемо зайнятися ремонтом ліній електропередач. Я також прошу інші країни Європи допомогти нам з розмінуванням небезпечних ділянок на лінії розмежування", - зазначив керівник Луганської обласної ВГА Георгій Тука.