Співробітники правоохоронних органів затримали У Слов'янську батька і сина, які працювали на терористів "ДНР".

Як повідомляє прес-служба МВС, вони зберігали в будинку гранатомети і боєприпаси.

"Оперативники отримали інформацію про те, що батько і син 1962 і 1985 року народження, що перебувають у розшуку за участь у діяльності незаконного збройного формування, повернулися в Слов'янськ. Встановлено, що під час окупації міста чоловіки добровільно вступили до лав незаконних збройних формувань "ДНР" і в період з квітня по липень 2014 несли "службу" на блокпосту в районі комбікормового заводу", - йдеться в повідомленні.

Слідчі з'ясували, що після звільнення міста від бойовиків бійцями АТО, син утік і переховувався на території РФ, а батько - у Харківській області.

"Бойовики вирішили навідатися до свого будинку в приватному секторі Слов'янська. При огляді домоволодіння і господарських будівель правоохоронці виявили та вилучили два протитанкових гранатомети, 20 патронів калібру 12,7 мм і 60 патронів калібру 7,62 мм, а також пропуск з написом" проїзд всюди ", виданий так званим" МВС ДНР ", - повідомляє міліція.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Їх заарештували, порушили проти зловмисників кримінальну справу. Сепаратистам загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читайте також: Бойовика-вербувальника з "ДНР" засудили до п'яти років ув'язнення

Нагадаємо, що сьогодні міліція затримала інформаторку терористів "ДНР"