Сільськогосподарський ярмарок "День врожаю-2015" стартував 26 вересня, на вулиці Фединця і триватиме до кінця сьогоднішнього дня. Місцеві аграрії та виробники пропонують там свою продукцію. Передає "7 днів інфо".

Незважаючи на те, що дощова погода зазвичай не надто сприяє торгівлі, покупців на ярмарку чимало. Ужгородці кажуть, що ціни на багато товарів нижче, ніж в супермаркетах, і часто беруть картоплю, моркву та інші овочі оптом.

Продавці теж у гарному настрої, і розповідають, що, хоча дефіциту охочих придбати товар немає, проте самі красномовні ужгородці можуть виторгувати собі кращу ціну.

Якщо ж не вдаватися до цього, то вартість м'яса буде такою: баранина, залежно від того, стегно це чи ребра, буде коштувати від 40 до 60 гривень за кілограм, качка обійдеться в 60 гривень за кілограм, телятину віддають по 80 гривень за кг . Така ж по вазі бринза коштуватиме 100 гривень. Мед - від 130 гривень за літр.

Читайте також: У Маріїнському парку проходить свято київської молоді (фото)

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

Для тих господинь, які не встигли приготуватися до зими - трилітрові банки закритих огірків і помідорів по 22 і 23 грн. відповідно.

Ближче до площі Поштовій розмістилися продавці, які торгують одягом, прикрасами, виробами з глини та дерева.

Нагадаємо, що паралельно з цим триває святковий ярмарок на набережній Незалежності і міжнародна середньовічний ярмарок у сквері Героїв Небесної Сотні.