Опівночі на залізничному вокзалі у Києві стався вибух.

Як повідомляє прес-служба МВС, за викликом відразу виїхали слідчо-оперативна група та експерти-вибухотехніки Солом'янського відділку міліції.

Від вибуху постраждала жінка.

"Подія трапилася, коли вона після застілля вийшла на вулицю із кафе, де перебувала зі своєю подругою. У цей момент до неї підійшов чоловік, після нетривалої розмови витягнув із кишені якийсь предмет та кинув його за кафе. При цьому пролунав вибух", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці оперативно затримали чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні правопорушення. Зараз із ним працюють слідчі.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Проти нього порушили справу за хуліганство.

Чоловік, якого доставили у райуправління за підозрою у вчиненні правопорушення, свою вину не визнає.

Проте потерпіла і свідки події опізнали його, хоча жодних документів у нього не було.

"Він – житель іншої держави, 1975 року народження. В Україні, зокрема у Дніпропетровську, жив разом із дружиною із 2013 року, а три місяці тому переїхав у Київ. Постійного місця проживання та роботи немає", - йдеться у повідомленні.

Експерти встановили, що іноземець кинув у кафе гранату РГД-5.

Читайте також: У столичному парку чоловік погрожував бойовою гранатою без чеки

Нагадаємо, що 23 вересня співробітники карного розшуку Печерського РУ ГУМВС України в місті Києві затримали киянина, який продавав на території району боєприпаси