Активісти громадянського корпусу "Азов" приєдналися до блокади Криму та зайняли позиції на пункті "Чонгар".

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив координатор полку "Азов" з питань блокади Криму Сергій Філімонов.

"Прибуло нас 16 чоловік, вранці прибуватимуть ще люди. Зайняли тільки точку "Чонгар", плануємо надалі займати всі три блокпоста", - зазначив він.

Він наголосив, що фур в цьому районі немає, ситуація залишається спокійною, а "Азов" буде слідкувати за збереженням такого стану подій.

Також сьогодні завод українського олігарха Фірташа "Титан" зупинив роботу, а працівників відправили у неоплачувані відпустки.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляє офіційний сайт "Правого сектора", люди скаржаться на те, що за часів "українського Криму" соціальні виплати були постійними.

Ініціатор акції "Громадянська блокада Криму", бізнесмен Ленур Іслямов заявив, що йому почали дзвонити "помічники Фірташа" з погрозами. Вони вимагали розблокувати залізничну лінію на завод Ukrainian Chemical Products, раніше відомий як "Кримський титан".

"Був дзвінок про те, що, мовляв, неприємності собі наживає. Що в Києві у нас повно владних людей, які можуть вам перешкодити. Загрози такі. Я кажу, що, ви мене вб'єте, фізична буде розправа? Там кажуть, може і до цього дійти ", - передає слова Іслямова Крим.Реаліі.

Читайте також: Біля кордону з Кримом активісти розгорнули величезний прапор України (фото, відео)

Нагадаємо, що 28 вересня активісти перекрили задлізничну колію до Артемівська, що спричинило проблемо транзиту соди з заводу Дмитра Фірташа.

Блокада Криму почалась 20 вересня з ініціативи лідерів кримськотатарського народу.