Вчора працівники оперативного управління та слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Закарпатській області спільно з працівниками Управління СБУ у Закарпатській області оглядали території та приміщення, прилеглі до лінії кордону з Румунією у Виноградівському районі.

Про це повідомляє "Про Захід".

В одному із прикордонних сіл на них чекала велика знахідка – 34 144 пачки сигарет, захованих у двох приміщеннях. Всі тютюнові вироби були виготовлені в Україні та мали акцизні марки. Вочевидь, вони були підготовлені для подальшого контрабандного переміщення через кордон. Вартість цієї знахідки податківці оцінили у приблизно 690 тисяч гривень.

Читайте також: СБУ затримала військового за контрабанду спецтехніки під Житомиром (фото)

Згодом у тому ж населеному пункті податкова міліція виявила діючу автозаправну станцію, на якій паливо продавали без будь-яких дозвільних чи реєстраційних документів. Паливно-мастильні матеріали сумнівного походження на суму близько 110 тисяч гривень вилучили – повідомили у відділі комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще