У Бердичеві, що на Житомирщині, невідомі кинули під припарковану автівку вибухову речовину, внаслідок чого пошкоджено три транспортних засоби.

Про це повідомили у прес-службі УМВС у Житомирській області.

За словами правоохоронців, у ніч на 5 жовтня, внаслідок вибуху під припаркованим автомобілем механічні ушкодження отримали легковик Audi та ще два автомобілі, які стояли поруч.

Автомобілю Audi осколками пробило дно, колеса, а також розбило лобове скло, два інших транспортних засоби отримали подряпини кузова.

"Зараз на місці працюють експерти, які й встановлять всі обставини події. За даним фактом відкрито кримінальне провадження, - повідомила керівник прес-служби УМВС у Житомирській області Алла Ващенко.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Читайте також: П'яний військовий офіцер протаранив авто з вагітною і дитиною (фото)

Нагадаємо, у Запорізькій області легковий автомобіль, за кермом якого був суддя Чернігівського районного суду, врізався у трактор. За даними ЗМІ, водій був п'яний.