Мати вбитого бійця АТО, який святкував в одному з столичних ресторанів демобілізацію та був убитий, розповіла про останні дні життя 31-річного Артема.

"Коли син повернувся додому, потрапив в ДТП. Тому перші місяці був на інвалідному візку, а потім ходив на милицях. В ті дні тільки почав робити самостійно кроки. Ледве наступав на праву ногу. Тому битися, а тим більше провокувати сутичку - не міг. Він і до війни був дуже спокійним, а після – став ще спокійнішим. Хоча і сильно змінився. Мав загострене відчуття справедливості. Намагався допомагати тим, хто цього потребував. У нас один комп'ютер, тому бачила, що він за ним робив. Останнім часом шукав, як допомогти біженцям. Передавав їм речі, і наскільки міг, гроші", - каже Ірина.

Читайте також: Вбивці воїна АТО "працювали" на Майдані тітушками

Вона додає, що раніше, до війни та анексії Криму, син ходив у море.

"Працював по контракту у Севастополі. А перед тим, як його призвали, працював таксистом. Після повернення дуже болісно сприймав повідомлення про кожного "двохсотого". Вважав, що це брат загинув. Хотів знову їхати в АТО. А в майбутньому мріяв повернутися на море", - розповіла мати.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Ірина чула звернення дядька підозрюваного у вбивстві Євгена Корнейка.

"Батьки не завжди відповідають за вчинки своїх дітей. Тому хочеться вірити, що ці слова були щирі", - припускає.

В ніч на 27 вересня в одному з ресторанів на столичній Борщагівці молодики спровокували бійку та почали стріляти по демобілізованих бійціях. Втікаючи, вони переїхали Артема Приходька автомобілем.