У Краматорську двох правоохоронців затримали за підозрою у співпраці з терористами.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Донецької області.

"Краматорський міський суд Донецької області задовольнив клопотання прокуратури Донецької області і залишив у в'язниці чинного співробітника Слов'янського МВ ГУМВС України в Донецькій області та ще одного колишнього міліціонера за підозрою у вчиненні кримінального злочину за статтею" участь у терористичній групі чи терористичної організації "", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Капітана міліції затримали за співпрацю з терористами

У ході досудового розгляду з'ясували, що в червні 2014 року в ході захоплення міста Слов'янськ Донецької області терористами самопроголошеної "ДНР" підозрювані міліціонери вели активну підтримку збройних угруповань, примушували жителів міста до будівництва блокпостів бойовиків і незаконно затримували громадян.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

9 жовтня представники прокуратури області та правоохоронці провели спільну операцію із затримання колишнього та чинного міліціонерів. Їм повідомили про підозру у вчиненні вказаного злочину. Суд постановив утримувати затриманих під вартою протягом 60 діб. Розслідування триває.

Відзначимо, згідно зі статтею, міліціонерам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від восьми до 15 років.