Минулої неділі в селі Крюковщина Києво-Святошинського району вбили генерал-лейтенанта міліції 77-річного Анатолія Шнуренка.

"На дачі він був сам. Родичі не могли додзвонитися, довго не брав слухавку. А коли приїхали, знайшли вбитим", - розповіли джерела в обласній міліції.

Будинок було пограбовано, всюди розкидані речі. А в Анатолія Івановича розбита голова. Ймовірно, саме це стало причиною смерті. Зараз родичі разом із правоохоронцями встановлюють, що з речей зникло. В міліції кажуть, що версію, пов'язану із професійною діяльністю не розглядають.

Читайте також: З'явилось шокуюче відео із вбивцями київського бійця АТО

Анатолій Шнуренко пішов на пенсію ще у 1992-му році, до цього очолював Головне управління тилового забезпечення. Тоді міністром був Андрій Василишин.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Анатолій Іванович - господарник. Відав забезпеченням транспорту, одягом, та всіма майновими питаннями міністерства. У нас в міліції ця служба називається "ХОЗО".

При поважному віці Шнуренко був дуже активним. Наприклад, торік їздив у Мар'їнку Донецької області.