Місце, на якому горів будинок мукачівського барона і де міліція виявила документацію сумнівного змісту, ніким не охороняється.

Про це пише ua-reporter.com.

Як повідомляє видання, роми вже п'ятий день розбирають завали шикарного маєтку самопроголошеного барона Калмана Лакатоша. Його син є головним підозрюваним у вбивстві 18-річного рома. Також він балотується на цих виборах до міської ради Мукачевого від БПП Солідарності.

У понеділок, 12 жовтня, в міську міліцію надійшов дзвінок від мешканки табору. Жінка повідомила, що в покинутому будинку знаходиться поліетиленовий пакет зі зброєю.

На місце виїхала слідчо-оперативна група для підтвердження інформації.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читайте також: Мукачівські цигани влаштували на хлопця полювання з рушницями

Раніше повідомлялося, що вбивця цигана в Мукачево мав ще одну схованку зі зброєю. Біля порога згорілого будинку міліція виявила поліетиленовий пакет. У ньому знаходилися два пістолети, револьвер і 58 патронів різного калібру, а також кобура до пістолета і наручники.