Упродовж доби, 14 жовтня, у зоні проведення антитерористичної операції зберігався режим припинення вогню.Українські військові готувались до сьогоднішнього відведення мінометів.

Про це пише прес-центр АТО.

"Гуманітарна місія "Чорний тюльпан" шукає загиблих. Вони провели пошукові роботи на території ДАП. Там знайшли останки трьох військовослужбовців збройних сил України. Для встановлення осіб, їх відправили на ДНК-експертизу", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Дві похоронні машини поїхали з Донбасу до Росії - ОБСЄ

Водночас, готуються до відведення мінометів і артилерії калібром менше 100 міліметрів у підконтрольній Києву частині Луганської області. Воно має початись сьогодні, 15 жовтня.

Популярні новини зараз
Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року
Показати ще

Згідно інформації прес-центру, на окупованих територіях росте невдоволення населення через проблеми із центральним водогоном.

У Луганську проблемне водопостачанням для мешканців обласного центру. Щоб "покращити" ситуацію, комунальники припиняють постачати воду населеним пунктам сателітам, так забезпечують обласний центр.

Подібна ситуація у Перевальському районі "ЛНР". Немає води в селищі міського типу Байрачки та селі Софіївка. Порушена подача води в Перевальську, Артемівську, Зоринську, Ящиковому тощо.

"При падінні температури нижче нуля, водопровідні та каналізаційні мережі можуть замерзнути, якщо подачу води не відновлять", - підсумовують у прес-центрі.

.