За добу у зоні Антитерористичної операції внаслідок підривів на мінах поранення отримали 11 військовослужбовців. Про це повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко, пише УНН.

"На лінії розмежування та біля державного кордону залишається багато вибухонебезпечних предметів. Зокрема, у Станиці Луганській два військових ЗСУ підірвалися на розтяжці", - сказав Лисенко.

Також в районі селища Красна Талівка автомобіль з українськими прикордонниками підірвався на фугасі.

Читайте також: У Донецькому аеропорту знайшли останки трьох невідомих солдатів

"Внаслідок підриву шість військовослужбовців отримали легкі поранення. Ще троє отримали поранення середньої тяжкості", - поінформував Лисенко.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Він також зауважив, що внаслідок бойових дій у зоні проведення АТО минулої доби ніхто не загинув та не був поранений.

Нагадаємо, координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук повідомляв, що в зоні Антитерористичної операції на Донбасі зафіксували активність піхотних груп бойовиків.