У ніч на 20 жовтня у Львові з вікна 9-поверхового житлового будинку невідомі стріляли у поліцейських, які приїхали на виклик. Про це проінформували у прес-службі патрульної поліції Львова.

Як повідомляється, о третій годині екіпаж патрульної поліції приїхав на виклик через сімейну сварку на вулицю Шафарика, 2. Після того, як поліцейські вийшли з машини і попрямували до під'їзду, пролунав постріл. Стріляли з пневматичного пістолета.

Куля потрапила у лобове скло припаркованої "Таврії". Інспектор патрульної поліції у цей час був лише за метр від авто.

"Патрульні змушені були оголити зброю і оглянути територію. На місце викликали слідчо-оперативну групу. Огляд місця злочину ускладнили пошуки власника автомобіля - куля лишила невеликий отвір, тому до авто доступу немає", - зазначили у прес-службі.

Тривають слідчі дії. Ідуть пошуки особи, яка стріляла в патруль.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Читайте також: За порядком у Львові слідкуватимуть 50 відеокамер

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів, що лише 10% від всіх поліцейських раніше перебували на посадах у міліції.

Також він оприлюднив результати опитування киян про їхнє ставлення до нової поліції. 45% мешканців столиці відчули більшу безпеку, а 96% з них пов'язує це з поліцією. У 96% випадках першим бажанням киян є боротьба з неправильним паркуванням на дорогах.