Правоохоронці блокували канал постачання товарів військового призначення з території Росії до так званої Придністровської Молдавської Республіки. Про це повідомляє СБУ.

На кордоні в одному з автомобілів співробітники контррозвідки Служби безпеки виявили чотири комплекти парашутів "Д5 серії 2". Ця десантна парашутна система призначена для виконання стрибків з комплектом озброєння з будь-яких літаків та вертольотів.

Читайте також: У Крим та на Донбас незаконно постачали текстиль з Закарпаття (фото)

Також у контрабандистів вилучили реле та мікросхеми, які можуть застосовуватися для оснащення військового обладнання, а також агітаційну продукцію російської партії ЛДПР.

Наразі правоохоронці встановлюють організаторів каналу незаконного постачання через Україну товарів військового призначення.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще