Сьогодні в Кривому Розі стартував набір у нову патрульну службу. Тільки за першу годину з'явилися 200 кандидатів у "копи".

Про це повідомили в прес-службі міліції.

"Перших кандидатів привітали радник Міністра МВС України Зорян Шкіряк, директор Департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко і начальник Департаменту патрульної служби МВС Олександр Фацевіч", - додають у відомстві.

Крім того, місто відвідав екіпаж столичних "копів". Київські патрульні вирішили показати потенційним колегам, як виглядатиме нова поліція.

Читайте також: Столичні патрульні розігнали банду вуличних гонщиків (відео)

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Вік кандидатів в поліцію Кривого Рогу повинен бути від 21 до 35 років. Також вимагають відсутність судимості, наявність прав категорії "В", повну вищу або середню освіту, міцне фізичне здоров'я і моральну стійкість.

У патрульну службу планують набрати 800 чоловік. Перший день набору викликав справжній ажіотаж у криворіжців - заявки від громадян приходять сотнями.