У понеділок на блок-посту терористів загинув один український військовий.

Як повідомляє УНН, сьогодні сепаратисти самопроголошеної "ЛНР" віддали міжнародним експертам ОБСЄ тіло загиблого.

Члени моніторингової місії повідомили, що інцидент стався біля населеного пункту Голубовське 19 жовтня. Про стрілянину на окупованій терористами території оперативно дізнались міжнародні експерти та приїхали на місце події.

На той момент бойовики вже втікли, а біля їх опорного пункту знайшли тіло вбитого військового в камуфляжі та національним прапором України на плечі.

Міжнародним експертам вдалось з'ясувати, що внаслідок інциденту поранення отримали двоє сепаратистів "ЛНР". Для перевірки цієї інформації вони навідались до лікарні Кіровського, яка знаходиться під контролем бойовиків.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Головний лікар мед закладу підтвердив, що 19 жовтня з кульовими пораненнями до них звертались двоє членів "ЛНР".

Читайте також: Терористи активно імітують відведення техніки - Тимчук

Нагадаємо, що в зоні АТО останнім часом зберігається режим тиші. Українська розвідка наголошує, що терористи постійно вживають алкогольні напої та сваряться.