"Козацькі війська" терористичної організації "ЛНР" збираються чинити збройний опір російським військам на тимчасово окупованій території Луганської області.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Під час зборів представників козачих формувань т.зв. "ЛНР" 7-8 листопада ц.р. очікується оголошення недовіри "уряду республіки" та прийняття рішення щодо збройного опору діям російських окупаційних військ", - сказано у повідомленні.

За даними розвідки, окупаційні війська намагаються усунути з командних посад козацьких командирів та взяти під контроль окремі підрозділи "6-го окремого мотострілецького полку 2-го армійського корпусу".

Читайте також: На Донеччині у дворі кандидата в депутати пролунав вибух

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зокрема, на сьогодні вже відсторонили від виконання обов'язків командира полку Павла Дрьомова.

Згідно з повідомленням, російське командування вживає силові заходи через "різке зниження рівня військової дисципліни та погіршення морально-психологічного стану особового складу підрозділів".

У тому числі, посилено прикордонний режим для протидії несанкціонованому поверненню бойовиків з числа російських громадян на територію РФ.