Благодійний фонд "Сагасітас" виставив на аукціон біб олімпійської призерки Нагано Олени Петрової. Повідомляє Спорт Клуб.

Аукціон проходить в он-лайн режимі у Фейсбуці. Стартова ціна - 600 гривень. У коментарях роблять ставки та проводять торги. Придбати цінний спортивний лот можна до 1 листопада.

Олена Петрова - голова Сумської обласної організації НОК України. У цій майці з номером (біб) вона бігла естафету в Нагано, де взяла срібну медаль. За українською збірною було п'яте місце.

Читайте також: Українська тенісистка стала переможницею турніру в Греції

Нагадаємо, що в березні цього року олімпійський чемпіон 1972 року, поляк, стрибун з трампліна Войцех Фортуна продав на аукціоні свою медаль. Гроші віддав американцеві Ніку Фейроллу для проведення курсу з відновлення після важкої травми хребта, яку він отримав, стрибаючі з трампліну на етапі "Турне чотирьох трамплінів".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще