У Львові стався конфлікт між кандидатом у депутати та головою дільничної виборчої комісії. Чоловік вночі спробував прорватися на територію дільниці, а комісія відмовилася. Голову комісії з нервовим зривом увезла "швидка".

"ДВК 461885 на вул. О. Степанівни. Комісія відмовилася впускати на дільницю кандидата до міської ради, який з'явився о 23 год. У результаті цього виник конфлікт. У голови комісії нервовий зрив, жінку забрала "швидка". Процес підрахунку голосів призупинено", - повідомляє прес-служба "ОПОРИ" у Львівській області.

Читайте також: "Галицький словник лайки", килими та скажені бабці – найкращі жарти на виборах

У Львові кажуть, що кандидатом, який увірвався на виборчу дільницю, є Олег Сорочкін.

"А тепер щоб ви знали що відбулось насправді! О 23:15 (за протоколом) на виборчу дільницю увірвався кандидат в депутати Сорочкін, в нього немає попередньої реєстрації на дільниці, ( що є порушенням). І під тиском на ТВК по телефону вимусив впустити його на територію дільниці, де вже вівся підрахунок бюлетенів. Тобто, депутат свідомо з погрозами змусив голову ДВК здійснити серйозне кримінальне порушення. На що відразу відреагували спостерігачі, і викликали поліцію. Та депутат не впускав поліцію на територію ДВК", - написав у Facebook Ігор Зінкевич.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще