Поліція оголосила в розшук чоловіка, який зґвалтував 17-річну дівчину. А потім пограбував її та втік. Це сталося на Борщагівці у Святошинському районі Києва.

"Вчора зловмисник напав на 17-річну дівчину близько 8-ої вечора неподалік від житлового будинку. Задовольнивши свої потреби, він відібрав у потерпілої телефон і втік. Дівчина розповіла про все батькам. Вони викликали правоохоронців. На розшук залучили оперативних працівників. А орієнтування з описом нападника передали всім патрулям", - кажуть у прес-службі столичної поліції.

Читайте також: В Києві чоловік зґвалтував дівчину, а її подругу викинув з вікна

Вже відкрито кримінальні провадження по статтям "зґвалтування" та "грабіж". Збоченцю загрожує до 12 років ув'язнення. Йому на вигляд 40 років, зріст 160 см.

"Чорна борода із сивиною, середньої статури. Був одягнений у темну куртку і джинси, светр "кенгуру", темну кепку з невеликим козирком", - описують прикмети правоохоронці.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В поліції просять всіх, хто міг бачити ґвалтівника, негайно телефонувати за номерами (044) 423-90-76, (044) 424-03-41 або 102.