Невідомий чоловік повідомив про замінування найвищої будівлі столиці - ТРЦ "Gulliver". Пошуки вибухівки тривають.

Про це повідомили в ГУ ГосЧС України в Києві.

"На місце виїхали вибухотехніки. Зараз йде пошук, ймовірно, закладеної вибухівки", - зазначили в ГосЧС.

Раніше одне з київських видань, чий офіс розташований в "Gulliver", у себе на сайті повідомило про дзвінок від аноніма, який заявив про закладену вибухівку в редакції.

З цієї причини всіх працівників і технічний персонал бізнес-центру негайно евакуювали.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"О 16.30 прийшла дівчина з адміністрації торгового центру і попросила вийти всіх через аварійну драбину. Попередили, щоб без паніки. Тому що ситуація серйозна. Сказала, що замінували 32 поверх, евакуювали всю вежу В. У перші 10 хвилин будинок залишили з 1 по 8 поверх. Нам сказали, що торговий центр працювати більше не буде сьогодні, тому всі ми розійшлися по домівках", - повідомила" Знай "працівниця компанії "Ciklum" Ольга Кравченко.

Читайте також: Офіс "5 каналу" "замінували" в 13-й раз

В ході відпрацювання всіх об'єктів та прилеглих до них територій, вибухівки або інших небезпечних предметів виявлено не було. Особистість зловмисника встановлюється.