Правоохоронці з'ясовують обставини пошкодження електроопор, які розташовані у Генічеському та Чаплинському районах.

Про це повідомляє прес-служба управління міністерства внутрішніх справ у Херсонській області.

Співробітники поліції Геніченського райвідділу отримали о 8:35 повідомлення про те, що в полі біля села Атамань пошкоджена залізобетонна опора високовольтної лінії електропередач. Одночасно отримав аналогічне повідомлення й Чаплинський райвідділ. Поліцейським розповіли, що неподалік від села Українка пошкодили опору високовольтної лінії електропередачі.

Слідчо-оперативні групи та експерти вибухо-технічної служби одразу виїхали на місце події. Правоохоронці проводять перевірки за цим правопорушенням.

Читайте також: У 50-ти дитсадках Севастополя знайшли зіпсовані продукти

Популярні новини зараз
Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею Кримінального кодексу "умисне пошкодження об'єктів електроенергетики".

Нагадаємо, це вже не перший випадок пошкодження електроопор. 20 жовтня у Генічеському та Чаплинському районах Херсонської області невідомі підірвали дві електроопори. Вони забезпечували електроенергією окупований Росією Крим.

Ще одна з опор також була замінована, але вибуховий пристрій не здетонував.