У Хмельницькому затримали чоловіка, який до смерті побив військовослужбовця. Про це повідомляє управління Національної поліції у Хмельницькій області.

Кілька днів тому біля Хмельницької обласної клінічної лікарні чоловік разом із братом поблизу зупинки громадського транспорту розпивали спиртне.

Як розповів сам підозрюваний, до них підійшов чоловік у камуфляжній формі та попросив цигарку. Вони розговорилися. Незнайомець розповів, що служить в одній із військових частин Хмельницького та брав участь в Антитерористичній операції.

Брати вирішили пригостити солдата, але той відмовився і сказав, що сам може купити собі спиртне, тільки треба зняти гроші з банківської картки. Разом вони пішли до найближчого банкомату.

Читайте також: На Донеччині військовий вбив співслужбовця

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Військовослужбовець дав свою картку чоловікові та сказав йому пін-код до неї. Коли той спробував зняти готівку, виявилось, що код не підходить. Як стверджує затриманий, військовий обурився і побив його, після чого намагався втекти, але він його наздогнав і "дав здачі". Залишивши свою жертву лежати на землі, чоловіки пішли додому.

Тіло 34-річного солдата вранці знайшли медпрацівники. Експерти виявили у нього закриту черепно-мозкову травму, гематому, крововилив та набряк головного мозку, які й призвели до смерті.

Особу підозрюваного встановили за допомогою відео з камери спостереження банкомату. Підозрюваним виявився 34-річний місцевий житель, який раніше вже був судимий. Зловмисника затримали.

Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Чоловікові вже оголосили про підозру, йому загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.