Львівські поліцейські затримали учасника бійки, яка сталася в ніч на 18 листопада в центрі міста. Нагадаємо, під час інциденту загинув студент.

Про це повідомили в прес-службі ГУ НП у Львівській області.

"Сьогодні вночі співробітники відділення карного розшуку Галицького відділу поліції затримали підозрюваного у скоєнні злочину, передбаченого статтею" хуліганство, вчинене групою осіб, із застосуванням вогнепальної або холодної зброї", - йдеться в повідомленні.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Найближчим часом суд обере для нього запобіжний захід.

Читайте також: Поліцейські силою розблокували трасу Київ-Чоп під Житомиром

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомлялося раніше, в ніч з 17 на 18 листопада у Львові на проспекті Свободи під час бійки від отриманих ножових поранень одна людина загинула і ще троє отримали травми.

Зараз поліція розшукує ще одного підозрюваного у вбивстві студента.