Трагедія сталася в Солом'янському районі столиці. Про це повідомляють УНН із посиланням на медичний заклад.

Медики наголосили, що дитина отримала надзвичайно важкі травми: забої грудної клітини та закриту травму живота, численні тілесні пошкодження та подряпини. Медичні працівники також не повідомили, чи загрожують отримані травми життю малюка, однак його стан продовжує залишатись критичним.

Досі не вдалося з'ясувати обставини та причини, через які сталася трагедія. Невідомо також, чи порушено кримінальне провадження через недогляд за дитиною.

Читати також: Білборд впав на людей в Черкасах (фото)

Подібний випадок також стався наприкінці листопада у Львові. Із 10 поверху недобудованого житлового будинку випало двоє підлітків. Дівчинка загинула відразу, хлопець зазнав важких тілесних травм. Супроти батьків дітей було ГУ НПУ у Львівській області було відкрите кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, відповідно до інформації Дитячого фонду Організації Обєднаних націй (ЮНІСЕФ), найбільш поширеною причиною смертності дітей віком до 5 років є пневмонія.