Очевидці в соцмережах пишуть про різке загострення ситуації в Донецьку. Багато хто стверджує, що в окупованому Донецьку сьогодні, 19 грудня, почалося справжнє пекло. За їхніми словами, терористи б'ють по позиціях сил АТО, відбувся бій у Мар'їнці.

Серед тих, хто пише, відомий волонтер, координатор проекту "СтопТеррор" Семен Кабакаев.

"Розгорівся неабиякий бій в напрямку Мар'їнки, терористи відкрили вогонь з 120мм мінометів, застосування стрілецької і гранатометів не беру в рахунок", - повідомляє волонтер.

За повідомленнями, які приходять проекту "СтопТерор", можна сказати, що осторонь Олександрівки, нульового блокпоста йде бій. Вогонь також ведеться з району шахти Трудовська.

Як пише Кабакаев, в Донецьку люди знаходяться в підвалах, бойовики відкривають вогонь з житлового сектора.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читайте також: У "ДНР" з'явилися піонери-захарівці (фото)

Також, по Донецьку в бік передових позицій пройшла важка техніка, близько 4 танків. Машини з боєкомплектом їдуть з періодичністю в 20 хвилин. Підвозять на передові позиції снаряди.

За словами Кабакаева, прорив це чи прикриття ДРГ, ми дізнаємося тільки з ранку 20 грудня.