Мами придумали іграшки - восьминіжки, які здатні лікувати недоношених малят.

Таку забавку зв'язала мешканка Данії. Результат її впливу на передчасно народжених малюків дуже позитивний. Лікарі кажуть, що ефект від іграшок колосальний: немовля відчуває себе, наче в лоні матері.

В Україні першу партію восьминіжок зв'язала мешканка Львова. Вона ж і передала іграшки у відділення недоношених малюків Львівської обласної клінічної лікарні. Медики кладуть іграшку в інкубатор до дитини, яка має змогу перебирати "щупальця" восьминіжки пальчиками, відчуваючи себе більш захищеною, що покращує психологічний стан новонародженого.

Читати також: Жінка намагалась нелегально вивезти дитину за кордон

Львів'янка Юля каже, що сама є мамою такого немовляти. Інформацію про лікування іграшкою вона знайшла в інтернеті, приєдналась до спільноти, де навчають гачкувати, а згодом і сама спробувала зв'язати кілька таких іграшок.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Мами недоношених малюків відзначають, що іграшка має дуже хороший вплив на дітей, тому охоче розбирають забавки та самі вчаться їх виготовляти. Усі бажаючі можуть долучитися до цієї ініціативи.