В Горохівському району Волинської області суд розглядає справу чоловіка, який був затриманий за крадіжку. Про це йдеться в судовому документі.

"Тільки під час судового слухання вдалось вияснити, що обвинувачений був напідпитку і, проходячи поряд зі школами, вирішив залізти в одну із них. Так, зловмисник пізно ввечері 15 серпня розбив вікно та непомітно пробрався в класи однієї з шкіл села Цегів, що в Горохівському районі", - про це пише видавництво Волинь.Post.

В школі п'яний крадій взяв речей на більше ніж чотири тисячі гривень. Під час кражі зловмисник прихопив принтер, пару кухонних ножів, п'ять пачок кави "Галка", два класні журнали, коробку кольорових олівців, шкільний комп'ютер, шкільний дзвінок та інше.

Читайте також: П'яний поляк на фурі вчинив аварію у Львові

Слухання по цій справи переносилось ще з літа. На початку січня храм феміди приступив до розглядання справи. Обвинувачений під час допиту в суді повністю визнав свою провину і готовий понести покарання.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Після повного признання шахрая, Волинський суд присудив чоловіку два роки іспитового терміну.