Гірникам, які тривалий час працювали безкоштовно в небезпечних умовах на шахті "Степова", нарешті компенсують заборгованість по заробітній платі.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Відповідне рішення сьогодні прийняли у львівському Господарському суді, згідно якого всі рахунки державного підприємства " Львіввугілля" розблокують найближчим часом.

За словами очільника профільного комітету шахти Андрія Паски, точну дату "розмороження" банківських рахунків виконавчою службою не визначили, але кожен працівник "Степової", де днями сталася трагедія, отримає всі кошти у повному обсязі.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що львівські гірники, які працюють на шахті "Степова" заявили, що будуть блокувати розвантаження вугілля до того моменту, поки рішенням суду їм не виплатять заборгованість по зарплаті. У профкомі відзначили, що місцева адміністрація намагається зняти із себе відповідальність за аварію.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще