Жителі Закарпаття ще з першої половини дня відчули проблеми зі зв'язком, а до вечора суботи покриття мобільного оператора Vodafone Україна пропало майже по всій території регіону.

Як повідомили у call-центрі компанії, причиною перебоїв з мобільним зв'язком став обрив обладнання, і про проблему вони знають, передає zakarpatpost.net.

За словами операторів, фахівці вже працюють над усуненням цієї проблеми, але коли саме якість мобільного покриття буде відновлена та закінчиться ремонт, вони не змогли сказати.

Мобільним телефоном та інтернетом жителі закарпатських міст і сіл не можуть скористатися з 18 години вечора.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", через постійні обстріли бойовиків жителі Авдіївки відчувають постійні труднощі зі зв'язком. Аби вирішити цю проблему, найбільші мобільні оператори відправляють туди фахівців з необхідним для проведення ремонту обладнанням.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Наприкінці лютого співробітники СБУ ліквідували в Сумах канал неконтрольованого міжнародного телефонного зв'язку, яким керували з Росії.