Компанія Apple почала виробництво перших моделей смартфона iPhone 6S з функцією Force Touch, яка визначає силу натиснення на дисплей.

Про це повідомляє Bloomberg, посилаючись на анонімні джерела.

Нові айфони по дизайну будуть схожі на iPhone 6 і iPhone 6 Plus, які випустили в 2014 році. Вони отримають дисплеї тих же розмірів: 4,7 і 5,5 дюйма. Виробництво нових смартфонів буде збільшено в липні 2015 року.

Оскільки смартфони отримають той же дизайн, проблем з їх випуском не повинно бути, повідомив один з неназваних співрозмовників агентства. Однак, зазначив він, через сенсорні дисплеї з функцією Force Touch терміни випуску можуть змінитись. Поки що передбачається, що Apple презентує нові пристрої у вересні 2015 року.

Читайте також: Поп-зірка змусила Apple змінити свою політику

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Функція Force Touch може відстежити силу натиснення на сенсорний екран, що в свою чергу дозволяє додати нові жести в управління. Цю функцію використовують в "розумних годинниках" Apple Watch, а також в тачпадах Macbook.