У Шотландії готові платити 20 тисяч фунтів (700 тисяч гривень) на рік людині, яка втомилася від суспільства і людей та шукає усамітнення.

На безлюдний острів Інчкольм неподалік Единбурга потрібен доглядач, який готовий 8 місяців на рік наглядати за покинутим замком XIII століття, яке раніше було абатством, пише Daily Mail.

Для доглядача на острові побудований двоповерховий будинок, в якому є все необхідне. Зокрема пральна машина, телевізор і комп'ютер з доступом до Інтернету. Єдина незручність - обмежені запаси питної води і продуктів, які необхідно привезти відразу на всі 8 місяців.

Роботодавці запевняють, що це дуже цікаве місце для роботи і відпочинку: на острові збереглося багато дотів, оглядових майданчиків, тунелів і бетонних бункерів, які залишилися ще з часів Першої та Другої світових воєн. У ті часи острів був сильно укріплений, щоб захистити Единбург від нападу.

Місцева влада також жартує, що в замку водяться привиди.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Читайте також: Колишню військову базу в Берліні перетворили на "тропічний острів" (фото)

Крім того, не можна сказати, що на острові зовсім не буває людей. Часто до старовинного абатства припливають молодята, щоб зіграти весілля.

"А ще на Інчкольме є велика колонія тюленів", - йдеться в оголошенні про найм на роботу.

Попередній доглядач витримав на острові два роки.