Закарпатським міліціонерам, які звільняються зі служби в органах внутрішніх справ, вручатимуть повістки до війська за шостою хвилею мобілізації.

Про це повідомляє прес-служба управління Міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області.

Таку новацію запровадили з ініціативи нового керівника закарпатської міліції полковника Сергія Князєва.

Кілька повісток вручили сьогодні на кадровій комісії УМВС області. На звільнення з органів подали рапорти 17людей. Зокрема, два заступники начальників райвідділів міліції.

На кадрову комісію, за повідомленням прес-служби, з'явились 11 з них. Майор обласного військкомату вручив повістки під розпис просто на очах членів кадрової комісії УМВС.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Князєв запевнив, що звільненим з міліції вручатимуть повістки до війська і надалі.

Читайте також: Харківські депутати прогуляли сесію, щоб не отримати повістки

"Ми вболіваємо за кожного нашого міліціонера, якщо він не скоїв злочин чи серйозне правопорушення. Я готовий вислухати аргументи кожного, хто має намір покинути наш колектив. Тим, хто звільняється через малу зарплатню, ми готові підняти її вже тепер гривень на 500. У кого проблеми з керівництвом, теж ідемо назустріч", - зазначив керівник Закарпатської міліції.

Батьківщину на Сході, за його словами, треба захищати, а міліціонери, особливо офіцери, добре підготовлені, вміють стріляти, проходили відповідні навчання.