Прес-секретар об'єднаного командування збройних сил НАТО в Європі Джей Джансен висміяв дорогий годинник прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова.

"У представника Путіна годинник за 620 тисяч доларів. У мене ж, як представника НАТО, Suunto за 200 доларів", - написав Джей Джансі у своєму Twitter.

Нагадаємо, в Росії розгорівся величезний скандал навколо прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова після того, як на його руці помітили дуже дорогий годинник.

Читайте також: Це подарунок дружини: Пєсков виправдовується в історії з годинником

Також нагадаємо, згідно з офіційними доходами Пєскова, він не міг їх купити собі сам. Більш того, за російським законодавством, йому заборонено приймати подібні подарунки. Однак Пєсков виступив із заявою про те, що отримав годинник за 620 тисяч доларів в подарунок на весілля від дружини Тетяни Навки.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще